Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Έμπνευση

   Η έμπνευση στην ζωή είναι από τα βασικότερα πράγματα που πρέπει να επιδιώκει κανείς προκειμένου να νιώθει καλά, να θέτει στόχους και να επιβιώνει από κάθε δυσκολία με τις λιγότερες δυνατές ψυχολογικές απώλειες.

   Συχνά πυκνά σε αυτό το ιστολόγιο θα δημοσιεύω αποσπάσματα/παραθέσεις (quotes) που μοναδικό στόχο θα έχουν να μας εμπνεύσουν για να νιώσουμε καλύτερα, ό,τι κι αν περνάμε. Δεν ξέρω για σας, αλλά σε εμένα τα αποσπάσματα λειτουργούν ενθαρρυντικά, μου δίνουν την δυνατότητα να δω τα πράγματα με άλλα μάτια, από άλλη γωνία, μου δίνουν νέες προοπτικές, με εμψυχώνουν και με κάνουν να θέλω να πιάσω την ζωή και να την στύψω (ναι, ακόμα κι αν εκείνη την στιγμή νιώθω πως ο κόσμος μου καταρρέει). Δοκιμάστε το, νομίζω θα εκπλαγείτε!

  • Δεν μπορείς να αλλάξεις το που είσαι, αν δεν αποφασίσεις πρώτα που θες να πας.
  • Όλα στην ζωή είναι ένα μάθημα: αν επαναλαμβάνεις διαρκώς το ίδιο μοτίβο, τότε δεν θα περάσεις το μάθημα. Προχωράμε μπροστά στην ζωή όταν μαθαίνουμε τα μαθήματα.
  • Η ζωή δεν σε πονάει, οι προσδοκίες σου σε πονάνε. Τα πράγματα δεν συμβαίνουν σε εμάς, συμβαίνουν για εμάς.
  • Πρέπει να ρισκάρεις, αλλιώς τα πράγματα δεν θα αλλάξουν ποτέ.
  • Δεν χρειάζεσαι πάντα σχέδιο, απλώς ανέπνευσε, αφέσου και μείνε ανοιχτός σε αυτό που συμβαίνει.
  • Η πρόοδος καμιά φορά θα μοιάζει σαν μια σειρά αποτυχιών. Πρέπει να μάθουμε τι δεν δουλεύει για να ανακαλύψουμε αυτό που δουλεύει. Μην παραιτείσαι, είσαι πιο κοντά απ' όσο νομίζεις.
  • Είναι άλλο να παραιτείσαι κι άλλο να μην θες κάτι άλλο. Μάθε να διαχωρίζεις πότε κάτι δεν σου ταιριάζει άλλο.
  • Τα εμπόδια είναι μασκαρεμένα θαύματα. Να πιστεύεις πάντα πως τα πράγματα δουλεύουν υπέρ σου.
  • Εμπιστεύσου την καρδιά σου. Ξέρει αυτά που το μυαλό σου θέλει χρόνο για να ανακαλύψει.
   Όλες οι παραπάνω παραθέσεις/αποσπάσματα είναι της Shannon Kaiser - τις βρήκα "τυχαία" σε ένα άρθρο στο facebook και μου άρεσαν, οπότε είπα να τις μεταφράσω και να σας τις μεταφέρω.

   Και πριν κλείσω να πω επίσης πως αν κάποιος ενδιαφέρεται, έχουμε και group στο facebook, στο οποίο υπάρχει πολύ υλικό για όποιον ενδιαφέρεται για την πρόληψη/αντιμετώπιση του καρκίνου με φυσικές/εναλλακτικές μεθόδους.

   Καλό απόγευμα σε όλους σας!
Κωνσταντίνα



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου